Jag är Mela

Hej! Det är jag som är Mela Gaianima, namngavs som Michaela, men Mela är det namn jag gillar bäst! Jag är för tillfället placerad i Göteborg, Sverige. Vill ni ha fysiska sessioner med mig är det hit ni åker. 

Redan som liten dunkade mitt hjärta extra mycket för djur. Som vuxen utvecklades den här passionen till att hjälpa djuren återta sin plats i världen. Nu är jag här för att lyfta deras röster i form av djurkommunikation.

Något annat som fått mitt hjärta att slå några extra slag är drömmar. Som fjortonåring började jag skriva ner mina drömmar och har gjort det sedan dess. Det har gått i perioder men allt som allt har jag ett dokument som rymmer 900 sidor men mina nedskrivna drömmar. Drömresan började med ett flertal drömlexikon som ett sätt att bättre förstå den magiska värld som presenterades varje natt. När jag började utveckla intresset för drömmar i form av kurser och utbildningar fick jag snabbt till mig budskapet: ”släng dina drömlexikon” och det gjorde jag. Jag kan inte annat än att hålla med dessa kursledare och skickar med dig samma budskap. Drömmar är menade att undersökas utifrån dina egna unika tolkningar och inte utifrån någon bok med allmänna betydelser av symboler.

Jag är så otroligt glad över att få erbjuda två tjänster inom mina största intressen och passioner i livet! Det är en sann tacksamhet att få möta klienter utifrån mitt hjärtas väg och i detta få vägleda, uppmuntra, stötta och att skapa starkare relationer. Med ditt djur eller dig själv.